10 Nisan 2013 Çarşamba

TAS KEBABI

Malzemeler:

Yarım kilo ince doğranmış dana eti
1 çay bardağı sıvı yağ
3 tane patates
1 tane havuç
yarım çorba kaşığı domates salçası
2-3 sarımsak
1 orta boy soğan
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1/2 çay kaşığı kırmızı biber


Yapılışı


Bir tencerenin içerisine yağ ile soğanı ve sarımsağı kavuruyoruz.Sonra dana etini ilave edip dana etini karıştırıyoruz.Üzerine salça koyup karıştırmaya devam ediyoruz.Küp şeklinde doğranmış patates ve havuçları
atıyoruz.Yemek tencerenin içerisine malzemeleri kapatacak kadar su koyup pişmesini bekliyoruz piştikten sonra üzerine baharatları serpiştirip karıştıyoruz.Afiye
t olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...