22 Mayıs 2013 Çarşamba

ERİŞTELİ KIRMIZI BİBER ÇORBASI

Malzemeler:

3-4 tane kırmızı biber
1 su bardağı erişte
12 tane mantar
8 su bardağı su
1 su bardağı bezelye
2 dal taze soğan
1 çorba kaşığı soya sosu
1 çorba kaşığı tahin
1 su bardağı rendelenmiş kaşar
Tuz
Karabiber



Malzemeler:

Erişteyi tuz eklenmiş bol suda haşlayın diğer taraftan mantarları doğrayıp 8 su bardağı suda haşlayın üzerine bezelyeyi,ince kıyılmış taze soğanı ve jülyen doğranmış kırmızı biberi ilave edin.Sebzeleri yumuşadığı zaman haşladığınız erişteyi,tahini,karabiber,tuz ve soya sosunu ekleyin.2-3 dk pişirin ocaktan alın.Üzerine rendelenmiş kaşarı serpin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...